Trenutna lokacija: Naslovnica » Zeleni krovovi


Zeleni
krovovi

Zeleni krovovi - prirodna cjelovita rješenja - zeleni (ozelenjeni) krovovi, krovni vrtovi, ekstenzivni krovni vrtovi, intenzivni krovni vrtovi, ozelenjavanje krovova.

Svaki put prilikom konstruiranja građevine koja nosi zeleni krov, znači da ono malo prirode koje je izgubljeno može biti vraćeno. Zeleni krovovi su odlučan čimbenik u poboljšanju građevina i nude niz ekoloških prednosti, kao što je hlađenje zraka i proizvodnju kisika. Pomažu pri regulaciji vlage u zraku, upijaju prašinu i poboljšavaju akumulaciju kišnice.

Tako BAUDER aktivno promiče ideju "zelenog krova". Također, u skladu sa našom stručnošću u hidroizolacijama ravnih krovova, u mogućnosti smo ponuditi i usavršene sustave za ekstenzivne i intenzivne krovne vrtove. Sa prvom bitumenskom hidroizolacijom koja je otporna na prodor korijena, Bauder Pflanzschwarte, napravili smo korak naprijed što se tiče ozelenjavanja krovova. U stvari, Bauder je prva tvrtka koja je razvila cjelovitu sustavnu strukturu za krovne vrtove - od parne brane do samog ozelenjavanja. Ovdje također, trudimo se našem klijentu ponuditi cjelovito rješenje. Svjesni smo da ukoliko želimo da ozelenjavanje bude izvedeno učinkovito potrebna je i visoko kvalitetna i pouzdana krovna struktura.

Zeleni krov (krovni vrt) je produžetak postojećeg krova koji uključuje hidroizolaciju i sprječava prodor korijena, drenažni sustav, filterski sloj i vegetacijski sloj.

Krovni vrt ne samo da vlasniku zgrade vraća uloženu investiciju, već predstavlja i značajnu socijalnu, ekonomsku i ekološku osviještenost.

Ukoliko razmišljate o krovnom vrtu, stručan savjet je neophodan. Obratite se s povjerenjem našoj tehničkoj podršci, doznajte o mogućnostima - za najbolje moguće rezultate, gdje je zeleni krov odgovor.

Za sve nejasnoće molimo da se obratite našoj tehničkoj podršci.

Kategorije - Zeleni krovovi - prirodno, cjelovito rješenje:

Bauder d.o.o
Ivana Gorana Kovačića 54
32000 Vukovar, Hrvatska

tel. + 385 (0) 32 / 416 - 916
fax. + 385 (0) 32 / 416 - 796

e-mail. info@bauder.hr
web. www.bauder.hr

Bauder