Sintetičke krovne membrane

Lagani krovovi za industrijske i tvorničke zgrade se uglavnom hidroizoliraju korištenjem sintetičkih krovnih membrana. Kao i kod bitumenske hidroizolacije, kvaliteta sustava koji se koristi je od najveće važnosti.

Bauder THERMOPLAN - T je apsolutno prvorazredni suvremeni FPO hidroizolacijski sustav, daleko superiorniji od PVC krovne membrane. On postavlja standarde u odnosu na pouzdanost, jednostavnost instalacije i trajnost, te je korišten s odličnim rezultatima kroz mnogo godina. Ove hidroizolacijske membrane su dostupne u nekoliko debljina kako bi pouzdano ispunile različite zahtjeve. Širok raspon dodatne opreme za ovaj sustav čini ga jednostavnim za instalaciju i dopušta prilagođena rješenja.

BauderTHERMOPLAN-T izolacijski sustavi su pogodni za sve lagane krovne konstrukcije, te se mogu koristiti u projektima novogradnje, rekonstrukcije i ozelenjivanja krova. Membrane su kompatibilne sa bitumenom i otporne na prodor korijena, u skladu sa smjernicama FLL-a. Ove visokokvalitetne FPO membrane su otporne na djelovanje UV zračenja, vremenske uvjete i protek vremena. One štite krov bilo kao pokrovni hidroizolacijski sloj bilo sa opterećenjem - kao što je šljunak, popločavanje pločama ili ozelenjivanje.

BauderTHERMOPLAN-T ne sadrži hlapljive plastifikatore i ne otpušta emisije. Membrane se slobodno polažu kao jedan sloj i spojevi se zavaruju toplim zrakom (bez dima, bez mirisa). Zaštita od podizanja uzrokovanog vjetrom se postiže brzo i pouzdano putem mehaničkog pričvršćenja ili opterećenja.

Nakon desetljeća u službi hidroizolacije, ove krovne membrane mogu se reciklirati ili spaliti bez ostavljanja tragova otpada.